Nënshkruhet marrëveshja për themelimin e fondit për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës

Nënshkruhet marrëveshja për themelimin e fondit për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës ndërmjet Shqipëris dhe Kosovës POSTIMI I MINISTRIT CAKAJ Kjo është thjesht e mrekullueshme 😊: Republika e Kosovës … Read More

APN: Ragmi Mustafa ditën premton bashkim me Kosovën natën i shkruan letra Ministrive serbë në Beograd (foto)

Alternativa Për Ndryshim në Preshevë ka akuzuar Kryetarin e partis PDSH-Ragmi Mustafën se ai bënë gjithëqka vetëm e vetëm me marrë pushtetin. APN në Preshevë ka akuzuar z.Mustafën se ai … Read More