A duhet femra t’i thotë mashkullit që është e dashuruar me të? Mesazhe dhe citate mbi dashurinë të Erih Maria Remarkut

Çfarëdo që të të ndodhë, kurrë mos e merr personale. Asgjë në këtë botë nuk është aq e rëndësishme A duhet që femra t’i thotë mashkullit që është e dashuruar … Read More