Doktorët paralajmërojnë që astmatikët duhet të izolohen shumë më gjatë, madje edhe deri në 12 javë

Pos njerëzve të moshuar, shtatzënave, të sëmurëve kronikë dhe onkologjikë, astmatikët këshillohen që t’u përmbahen rreptësisht masave të izolimit Të gjithë njerëzit, të cilëve u janë rekomanduar vaksinat kundër gripit … Read More