Nënshkruhet marrëveshja për themelimin e fondit për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës

Nënshkruhet marrëveshja për themelimin e fondit për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës ndërmjet Shqipëris dhe Kosovës POSTIMI I MINISTRIT CAKAJ Kjo është thjesht e mrekullueshme 😊: Republika e Kosovës … Read More