Jep dorëheqje një aktivistë shumë i zëshëm i PVD-së në Preshevë

Dr.Beqir Abazi është një zë shumë i fuqishëm në politikën e Komunës Preshevës , si dhe me karrierë politike mbi 40 vjeçare.

Dr.Beqir Abazi sot ka dhënë dorëheqje nga gjitha strukturat e PVD-së.

z.Abazi ishte Sekretar i përgjithëshëm si dhe antarë i kryesis qëndrore.

Postimi i plotë i dr. Beqir Abazit:

Pershendetje,
Miq, shok, anetare , simpatizues te PVD,
Ju informoj se nga data 29.01.2021 kam dhene dorheqje te parevokueshme nga postet qe kam pas ne PVD nga SEKRETARI I PERGJITHSHEM, anetarit te kryesise qendrore , dhe anetaresise,
Per aresyet e doreheqjes sime me shkrim ja kam ofruar organeve te PVD, kryesorja eshte se kreativitetit dhe postin qe kam pas ka sherbyer vetem ne leter duke menduar ne grupet e interesit se me kete emnin timin me kane thopit forcen e veprimit ne jeten politike duke injoruar postin dhe rendesin e funksionit te Sekretarit te pergjithshem.
Shume beteja i kam pas gjate jetes gjithnje kam dale fitimtar shpresoj qe edhe kete betej do ta fitoj ne fund.
Me shumti me dhemb fakti se atyre qe i kam dhene perkrahje ne poste qe i kane , kur nuk e kane pas te aresyeshme per nje konsult shume te vogel se bagazhi im politik eshte mbi 40 vjet.
Ne fund ju falemnderoj te gjitheve atyre qe me kane besu dhe perkrahur, dhe kerkoj nga ju qe lexoni kete informat ta merrni qet dhe pa komente.
Rrugetime te suksesshme per dy palet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *