Shtabi i krizave sot në ora 10:00 vendosi këtë rregullë

Shtabi i Krizave sot vendosi të zgjasë vendimin e masave ekzistuese për luftën kundër koronavirusit, transmeton GazetaLugina.

– Nuk ka asnjë afat kohor, por situata do të monitorohet. Orari i punës mbetet deri në orën 20:00 të pasdites, dhe ka ende një masë për testet PCR për të huajt kur hyjnë në vend.

Nga nesër, Banjica do të kthehet në sistemin e rregullt të punës dhe shkollat ​​do të fillojnë të punojnë normalisht në gjysmën e dytë të vitit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *