Masat e reja për këtë vikend që i përcaktoi R.Sërbis

Gjatë vikendit punojnë:

Shitoret ushqimore punojnë deri ora 21
Barnatoret, Pompat e benzinës,
Tregu prej orës 06 – 15h
Teatri dhe kinemat deri ora 17

Nuk punon:       Gastronomia,Restoranet,Kafiteritë, Qendrat tregtare, Lojrat për fëmijë, Bastoret, Frizeret dhe sallonet e kozmetikës dhe bukurisë,fitness qendrat dhe pishinat,sjera shitëse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *