Ministri Cakaj takon studentët e Luginës Preshevës

Ministri i Jashtëm i Shqipëris Genc Cakaj takon studentët e Luginës Preshevës në Shqipëri.

Cakaj i premton studentëve nga Lugina Preshevës që do i mbështes ata në rrugetimim e tyre.

Postimi i plotë:

Kënaqësi e veçantë takimi me studentët e Luginës së Preshevës që studiojnë në Shqipëri 😊🇦🇱!

Mbështetja e Shqipërisë është e një rëndësie të patjetërsueshme për ngritjen shoqërore dhe rikthimin e shpresës tek shqiptarët e Luginës së Preshevës. Kjo kauzë na detyron të gjithëve!

Biseduam, mes tjerash, për përgatitjet që po bëjmë për të filluar me projektin e trajnimit të mësuesve shqiptarë dhe plotësimin me tituj bashkëkohorë e shkencorë të librarive të Luginës së Preshevës!

Edhe me masa të tjera mbështetëse së shpejti👊…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *