Nënshkruhet marrëveshja për themelimin e fondit për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës

Nënshkruhet marrëveshja për themelimin e fondit për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës ndërmjet Shqipëris dhe Kosovës

POSTIMI I MINISTRIT CAKAJ

Kjo është thjesht e mrekullueshme 😊:

Republika e Kosovës dhe Republika e Shqipërisë janë marrë vesh për kryerjen e menjëhershme të të gjitha punëve teknike për të ngritur fondin ndërshtetëror për mbështetjen financiare të Luginës së Preshevës 🇦🇱🇽🇰!

Të mbahet parasysh: asgjë nuk përfundon këtu. Mbështetja jonë për Luginën e Preshevës dhe ngritja e çështjeve të shqiptarëve atje, do të vazhdojë pakursyer e në çdo rrafsh të mundshëm. #JemiNjë #BashkëPaKufi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *