KRYETARI I ALTERNATIVËS PËR NDRYSHIM NË BUJANOC PAJAZITI KA REAGUAR PËR RASTIN E Z.MUSTAFËS

Kryetari i Alternativës Për Ndryshim, Arbër Pajaziti ka reaguar rreth gjykatës së z.Ragmi Mustafës të cilin shteti i Sërbis e ka paditur për vendosjen e flamurit Kombëtar Shqiptarë në ditën e 28 Nentorit .

Çdo përpjekje për distancim nga Flamuri ynë, na ofron dhe na bashkon më shumë rreth tij!

Pavarësisht vërejtjve për punën dhe mënyrën e udhëheqjes së KNSH-së, është i papranueshëm çdo lloj kërrcënimi e çdo mënyrë e presionit për të mos e përdorur simbolin tonë kombëtar. 🇦🇱

P.s. “xhixha buba” (thoshte dikur dikush) loja me flamur! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *