PRONARI I RESTORANT “AIDA” REAGON NDAJ VENDIMIT TË SHTABIT PËR COVID-19

REAGIM NGA PRONARI I RESTORANT “AIDA” PASI QË DJE JU ËSHTË PËRMENDUR EMRI NGA VEZHGUESIT E SHTABIT NË SEANCEN E MBAJTUR .

Pronari i restorant “Aida” mbas shkrimit thot se ju ka bër e pa drejt nga vezhguesit dhe kryetari i shtabit të cilet edhe kanë hapur padi ndaj kti restoranti.

Reagimi i plotë:

E dim edhe e kuptojme te gjithe qe kjo eshte nje situat e rend per te gjithe, e kuptoj shume mir edhe e kuptojme qe virus ka edhe egziston edhe duhet ta ruajme veten.
E shohe te arsyeshme te jap nje deklarat rrethe kesaj ngjarje dhe rreth lokalit time te nates.Edhe lokali ime eshte sikur i gjithe te tjereve lokal qe prej kti lokalit mbahen shume familje . Nese diten neper kafiqe nuk po infektohen edhe naten neper ahenge familjare spo infektohen njerzit ateher eshte e kjart qe edhe naten lokal timin nuk infektohen . Edhe nese keni qen njeher ne lojalin time e dini se sa distanc ka mes tavolinave .Prandaj e shoh te arsyeshme te reagoj ne kete menyr .Ne lokalin time me se shumeti munden te hyn mbrenda 50vete sa edhe eshte e lejuar . Prandaj na lejoni edhe neve te punojme sikur lokalet tjera qe punojne diten .
Rrespekt nga Restorant „AIDA“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *