ORË POLICORE PREJ TË PREMTES NGA ORA 17 DERI TË HËNËN NË ORËN 05

Edhe pse flitej se ora policore mund të vendoset për Beograd dhe Nish si vatra më të mëdha të infektimit me koronavirus, ajo do të vlejë për gjithë Serbinë.

Të premten në orën 17 fillon ora policore dhe do të zgjasë deri në orën 05 të mëngjesit të së hënës, transmton Blic.rs.

Nga këto masa do të përjashtohen pensionistët të cilët mund të shkojnë në furnizim ditën e Premte nga ora 04:00 deri 07:00 dhe bujqit të cilët punojnë me traktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *